Malaysia
currently in progress.

22 April 2010

Addict.

     
      Time cuti-cuti memang la syok. Rutin harian pun konsistent je..makan, bangun, tgk movie/tv/etc. , tidor, surfing internet 24/7. Dan memang dah kebiasaan jugak la kan bila dah internet 24/7, mendownload je la keje. Kire memang setiap hari tu, ada je movie ke tv series ke akan didownload, tapi tengok nye tak jugak, padahal banyak gile movie/ tv series/ drama kat dalam external ngan laptop ni tak tengok lagi...haih, kalo berterusan camni, sampai bile nak khatam der. Ada lagi kot movie dari cenfos tak tengok² lagi.....bila nak tengok tak tau la. Adeyh, camna la nak berhentikan ketagihan mendownload ni. 

TOLONG SAYA !!! T_T



p/s: currently watching prison break season 2 (haha, dah berkurun baru nak tgk)..


serius layan !

 

11 April 2010

Hobin Jang Hobin !

Yeah !!
Negeri Sembilan menang lagi, kali ni piala FA pulak. Fuh, debaran gile tgk game td....cuak gile bangang.
Tp biasa la kan, sebab tu la kita tgk bola, for the thrill and the excitement, hehe..
Biar la kalau ada orang kata, "Kenapa la tengok bola, 90 minit tgk orang kejar-kejar satu bola, bosan gile". But, peduli apa aku, janji aku suka. Semua orang ada benda yang dia minat kan ? Jadi, ikut anda la nak buat apa yang anda suka.
Ok, back to topic...Memang sengit gila ar match tadi, N9 vs kedah, sampai ke penalti kot, sebab seri 1-1
best gila tengok..tapikan, benda yang lagi best tgk dari bola tadi reaksi mak aku la, semangat negeri kuat ni mak aku. Aku pun naik cuak bila dia marah Zaquan sepak penalti tak masuk tadi. Tapi bila keeper N9 tadi dapat block sepakan pemain kedah tu, Fuh! punya la happy mak aku. Mana taknye, negeri kelahiran dia menang kot ! HAHA. tapi sebenarnye satu family ar sorak, riuh rumah. Memang terbaik ar.

Hobin Jang Hobin ! Yeah !

p/s: nampak budak sekolah rendah aku dalam team negeri sembilan. Pergh! pergi jauh dah dia sekarang.
p/s/s: Kepada sesapa yang tak tau maksud hobin tu, maksud dia buat sehabis baik.

                                                       disertakan gambar team bola sepak nogori..haha