Malaysia
currently in progress.

19 March 2010

Unlucky der.

Apa la nasib minggu ni.-_-"

1st, ari isnin. nak present web programming, tp kne cancel sbb internet lembab mcm _____ (isi dengan perkataan sesuai)

2nd, ari selasa, punyalah semangat bgn awal nak pegi kelas tutor ES, last2 cancel...yg lg sedih dapat tau kelas cancel sejam lepas tu. Dem.

3rd, ari khamis, lagi sekali kene. Tutor ES pukul 9am takde sebab sis ada hal..yg kecewa nye, aku dapat msg kelas cancel betol-betol time aku dah sampai depan kelas

4th, ari jumaat. Ingat kelas DSA pukul 10 pagi, skali pukul 11.30 pagi daaa. Melangak la aku dekat general lab tu sejam setengah. duh!

5th, family aku pegi Pulau Tioman minggu ni tp aku sorang je x boleh join sbb byk gile kerja x setel lagi... x penah pegi lg weh pulau tioman !

Em tapi nak buat camne kan...setiap benda yang berlaku ada hikmah di sebaliknya...

      "Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui."( Al-Baqarah: 216)

p/s : one more presentation to go ! \(^^)/

09 March 2010

Eh, Awak..

Situasi satu malam.

A : weh, ko nampak tak awek cun kt sane meja sebelah tu?
B : nampak, asal?
A : haa, ko caye x tadi aku dh ckp ngan die kot..
B : pergh, gmpak ar ko, ko ckp pe kt die td
A : ko nk tau ker? Jgn doe. Ayat opening aku ni mane leh sharing-sharing..
B : la, share la sket, nk gk tau...
A : ye la, ye...ko nk tau sgt kn...
B pun fokus abes baek dh ni..

***************************************************


A: Ehem,ehem..awak, kerusi ni ade orang tak?
Awek : xde, amek la...

***************************************************


B : -.-". haih la kwn aku~