Malaysia
currently in progress.

28 February 2010

21st Century Breakdown.

allo~
how are u olls? haha..

lama dah x update blog...nak wat cmne an, mls punya pasal.
Ok, skang gerak terus ke topik yg ningin dibincangkan...
Emm, sepanjang minggu ni, aku rase xde ar byk mende best blaku pun.
cume last week mmg hectic gelo, disulami dgn exam, assigmnt dan prog-prog.
trase mase digunakan dgn sebaeknya...hehe

Kite start dari ari sabtu ar cite eh?
ari sabtu mgg lps, me and the gang telah pergi ke Sk Sg. Ijok utk prog kem ibadah solat. Kitorang pergi sane atas jemputan dari cikgu leadership ktorg, sis norulaini mohd nawi ( full name ni igt). Pengalaman yg kitorg dpt dr prog tu mmg best la, lagipon 1st tme ni aku jd fasi utk bdk2 sekolah rendah...nk jage diorg...pergh, pnt giler. Tp dh name pun bdk2 nk wat cmne an.

K, terus ari isnin smpai kames...
4 ari ni mmg pnuh dgn retetan-retetan perjuangan aku dgn exam + kuiz + assignmnt, nk ckp kt sini pun malas sbb yg lps biar la lps kn....

Ari jumaat..
balik ! cuti maulidur rasul....Alhamdulillah..ade rest.

Kay, ni je la brief desc ttg aku pada mgg lps...Oh, hampir terlupa, ari sabtu mgg lps juga adalah harijadi aku yg ke....wait for it........dua puluh satu..*clap, clap, clap*
jadi kepada sesape yg telah wish  pada aritu diucapkan terima kasih, merci beaucoup, shukran jazilan, arigato gozaimasu and THANK YOU ! ( x dapek nk list sume name, mls katekan, hee).
Oh, dan ingin diumumkan juga kat sini, time utk bg hadiah tu masih terbuka yer....rase xde dateline...buka je smpai akhir hayat..

Cukup2 la aku taip ni, ni pun dh ckup pnjang dh, haih ! td kate mls tp elok lak pnjang ni...aiseymen~